Räkna ut vad det kostar att ge familjen ekonomisk trygghet

Med våra försäkringar kan du få möjligheten att behålla ditt boende även om olyckan skulle vara framme. Du kan trygga utgifterna för ditt boende om du skulle bli sjukskriven eller arbetslös och säkerställa att familjen har en chans att behålla boendet även om det värsta händer dig. Vi erbjuder ett skräddarsytt försäkringsskydd som passar just ditt behov. Här kan du räkna på vad ditt skydd skulle kosta för dig.

Försäkringsförmedling

I samarbete med If, Nordea Liv & Pension samt AXA kan Nordea erbjuda försäkringar som är speciellt framtagna för dig som kund i Nordea. Försäkringsgivare för hem/fritidshusförsäkring är If Skadeförsäkring AB (publ), organisations nummer 516401-8102, för livförsäkring Nordea Livförsäkring i Sverige AB (publ), organisationsnummer 516401-8508 samt för Utgiftsskydd Financial Insurance Company – Sweden, under varumärket AXA, organisationsnummer 516403-3119. Nordea är hos Bolagsverket registrerad som anknuten försäkringsförmedlare till samtliga tre försäkringsföretag. Läs mer om vad det innebärÖppnas i nytt fönster.

Innan du tecknar en försäkring är det viktigt att du tar del av förköpsinformationen för att bekanta dig med utbetalningsvillkor, ersättningsbelopp, begränsningar och undantag som gäller för försäkringen. Du hittar länkar till förköpsinformation och fullständiga försäkringsvillkor vid presentationen av de olika försäkringsprodukterna.

Tillbaka till nordea.seÖppnas i nytt fönster.