Programleverantörer
Total IN för inbetalningar
Med Total IN får företaget en sammanhållen redovisning av samtliga ankommande betalningar, oavsett om de kommer via PlusGiro, Bankgiro, Swish eller från utlandet. Tjänsten innehåller även redovisning av kreditnotor. Betalningarna redovisas i en och samma fil, vilket ger möjlighet till automatisk avstämning av kundreskontran.
Total IN kan formas efter den specifika kundens komplexitet till exempel med flera konton och valutor i samma fil. Programleverantörer rekommenderas utveckla Total IN fullt ut för att möta alla sina kunders behov.
OBS: Kunder som önskar Total IN Bas startar direkt utan testperiod.
Kundgränssnitt Total IN
Alla tillgängliga uppgifter om varje betalning i filen redovisas också via Internet. Företaget kan där via sökfunktionen enkelt ta fram betalningsunderlagen i form av dokumentbilder till exempel av PlusGiroinbetalningskort och bankgiroavier.
Testa Total IN
Tester kan utföras med hjälp av följande exempelfiler. I övrigt sker tester av Total IN i samarbete med kund.
Exempelfiler Total IN
- (filtyp TL1),
- (filtyp TL1)
- (filtyp TL1).
Tekniska beskrivningar Total IN
Corporate File Payments för utbetalningar
Corporate File Payments är en tjänst för företag och organisationer som vill ha en enhetlig, snabb och enkel betaltjänst för att skicka och administrera alla sina utbetalningar.
Genom att företaget kan skicka både svenska och utländska betalningar från olika avsändarkonton i kronor och i utländsk valuta i samma fil blir det möjligt att effektivisera betalningsprocessen.
OBS: Efter 31 oktober 2016 ska EURO-betalningar via fil skickas i standarden ISO20022/XML i enlighet med SEPA:s reglering. Betalningar i EURO kan även registreras manuellt i Corporate Netbank.
Kundgränssnitt Corporate File Payments
Via Corporate NetbankÖppnas i nytt fönster får företaget överblick och full kontroll över alla sina betalningar. Där kan de signera betalningar och vid behov även rätta, ändra och makulera enskilda betalningar. Återredovisningen av utförda betalningar respektive felaktiga betalningar är tillgänglig via kundgränssnittet men kan även erhållas på fil för återkoppling till ekonomiprogrammet.
Frågor och svar om Corporate File Payments.
Här hittar du som programleverantör svar på frågor om Corporate File Payments.
Testa Corporate File Payments
Använd vårt testmaterial som underlag för att skapa filer och testa sedan alla tjänstens funktioner i OnLine-tester. Tester av återredovisning eller felaktiga uppdrag kan utföras med hjälp av våra exempelfiler. Kunden får en fil per valuta. I övrigt sker tester av Corporate File Payments i samarbete med kund.
Testmaterial
Exempelfiler Corporate File Payments
- (filtyp PO3)
- (filtyp PO3)
- (filtyp POR)
- (filtyp DA1)
- (filtyp DA1)
- (filtyp DA1)
- (filtyp VK1)
Tekniska beskrivningar Corporate File Payments
Löneutbetalning via Personkontosystemet
Med Löner via Personkontosystemet kan företaget betala ut löner, pensioner och reseersättningar till sina anställda. Personkontosystemet är heltäckande och Nordea är registerhållare av löntagarnas lönekonton. Personnumret används som ID-nummer i löneunderlaget.
Företaget skickar betalningsunderlaget i en fil till Nordea som bevakar utbetalningsdagen. Lönen sätts in på det konto som löntagaren meddelat banken och finns alltid tillgänglig på utbetalningsdagen.
Utskrift och distribution av lönespecifikationer
Företaget kan komma överens med banken om utskrift och distribution av lönespecifikationer på papper eller via e-lönespecifikation som den anställde får via Nordeas eller Swedbanks Internetbank. Anställda som har lönekonto i andra banker kan få sin e-lönespecifikation via Kivras digitala brevlåda.
Se exempel på lönespecifikation i de tekniska beskrivningarna 3D och 3K på papper och hur de presenteras elektroniskt i löntagarens Internetbank. Se exempel på filunderlag till lönespecifikationerna under Exempelfiler.
Testa Löner via Personkontosystemet
Kontakta Löneservice via telefon 010-156 18 30 eller via e-post och kom överens om testtillfälle och överföringssätt. Löneservice kan testa löneunderlag mellan den 1 och 15 varje månad. Resten av månaden är reserverad för ordinare lönekörningar.
Skapa en lönefil i systemet med eller utan lönespecifikation och skicka in den enligt överenskommelse. Vi granskar och testar filen och meddelar testresultatet.
Exempelfiler Löner via Personkontosystemet
- (filtyp LON)
- (filtyp LON)
Lönespecifikationer via Personkontosystemet
Teknisk beskrivning Löner via Personkontosystemet
e-faktura Företag för mottagare och utställare
e-faktura Företag är Nordeas tjänst för elektronisk fakturering mellan företag/organisationer.
Format och kanal
Följande format och konvertering mellan dessa stöds i e-faktura Företag:
- Finvoice 1.2 SE
- Svefaktura Bas 1.0 (med SBDH)
- SFTI 2.1 och 2.2
- EAN008
- BGC Invoice 1.2
Fakturautställare och fakturamottagare kan använda befintlig kommunikationslösning med Nordea, på samma sätt som för andra tjänster.
Bearbetning
Fakturorna bearbetas direkt när de ankommer till Nordea. Hur lång tid det tar tills fakturorna kommer fram till mottagaren beror på dennes val av kanal och operatör.
Bekräftelse och felmeddelanden med e-post
Bekräftelse på att fakturan har bearbetats och levererats kan skickas till utställaren med e-post. Om en faktura avvisas skickas ett felmeddelande med orsaken.
Validering
Samtliga fakturor som ankommer till tjänsten valideras/kontrolleras i enlighet med dels filformatets regler, dels med innehållskraven för en faktura enligt EU:s direktiv för fakturering. Läs mer i Skatteverkets broschyr Fakturering (pdf 80 KB)Öppnas i nytt fönster.
Testa e-Faktura Företag
Kontakta oss för att få användarnamn och lösenord för att testa e-faktura Företag. Ladda sedan upp din fil här e-faktura FöretagÖppnas i nytt fönster
Exempelfil e-Faktura Företag
- e-faktura Företag (txt, 20 KB)Öppnas i nytt fönster (filtyp NSX)
Teknisk beskrivning e-Faktura Företag
Kontoutdrag på fil för avstämning
Med kontoutdrag på fil kan företag få kontoutdragsuppgifter direkt via filöverföring för exempelvis automatisk avstämning av konto, reskontra och huvudbok.
För varje konto skapas en textfil som kan användas för avstämning i ekonomisystemet. Filen innehåller förutom ingående och utgående saldo även information om till exempel dagskassor, korttransaktioner, inbetalt och utbetalt belopp för aktuellt bokföringsdatum. Med kontoutdrag på fil får företaget även en smidig lösning som förenklar företagets likviditetsplanering.
Format
Kontoutdrag på fil för kan levereras i olika format, till exempel FS1, EKK, MT940 och FINSTA.
Testa kontoutdrag på fil
Tester kan utföras med hjälp av exempelfiler. I övrigt sker tester i samarbete med kund genom beställning av aktuellt filformat.
Exempelfiler kontoutdrag på fil
- (filtyp EKK)
- (filtyp FS1)
- (giltyp 940)
- Kontoutdrag - FINSTA (EDIFACT)Öppnas i nytt fönster (filtyp EDF)
Tekniska beskrivningar kontoutdrag på fil
Filimport via Internetbanken Företag
Internetbanken Företag används av små men även av medelstora företag.
Importfunktion
För filimport behövs inget särskilt avtal men det krävs att kunden är inloggad i Internetbanken Företag. Filen hämtas sedan från katalogen där ekonomiprogrammet har sparat den. Filändelsen kan ibland behöva ändras till .txt.
När filen importerats hanteras betalningarna som om de är manuellt registrerade betalningar i Internetbanken Företag. Betalning kan ändras och vid behov makuleras.
Betalningsgodkännande (signera betalningar) ska göras innan bokföring kan ske.
Aktuella filformat för filimport
- Corporate File Payments (inklusive betalningar i euro)
- Löner Bankgirot
Testa filtyper för filimport i Internetbanken Företag i OnLine-tester.
Återrapportering
Vid filimport består återrapportering av utförda betalningar av kontoutdrag/transaktionslista som presenteras i Internetbanken Företag.
Transaktionslistan kan exporteras från Internetbanken Företag till Excel. Den kan sedan sparas i valfritt format.
Debiteringsbesked via fil (filtyp DA1) kan på begäran erhållas via GiroLink. Observera att filen innehåller samtliga debiteringar som gjorts på kontot. Debiteringsbesked via fil ingår som en del i postbeskrivningen för tjänsten Corporate File Payments.
Läs också Planned change of debit advice file from Internetbanken FöretagÖppnas i nytt fönster (eng).
Exempelfiler återrapportering
- (filtyp DA1)
- (filtyp DA1)
- (filtyp DA1)
Autogiro för inbetalningar
Programleverantör som har för avsikt att implementera inrikes Autogiro och som inte tidigare har funktionen i affärssystemet/programmet rekommenderas att välja Bankgirots Autogiro, som även kan användas för dragning till/från ett PlusGirokonto. Läs mer om PlusGirokontots uppbyggnad.
Läs mer om Bankgirots AutogiroÖppnas i nytt fönster.
Om Autogiro
Autogiro är ett enkelt och effektivt sätt för företag att få betalt. Tjänsten passar särskilt bra för företag som har en fast kundkrets med återkommande betalningar.
Autogiro bygger på en överenskommelse mellan betalningsmottagaren och betalaren om automatisk debitering på betalarens konto. Banken flyttar pengarna på förfallodagen. Det gör Autogiro till ett enkelt betalningssätt för betalaren och ger betalningsmottagaren enkla rutiner och säkra betalningar.
Testa Autogiro
För test av Bankgirots Autogiro, kontakta till Bankgirots Servicecenter, telefon 08-725 60 30.
SEPA - betalningar
Nordeas standardiseringsarbete
Utveckling av bankgemensamma regelverk och standardisering inom områden såsom betalningar, clearing, säkerhet och IT-infrastruktur görs i BankföreningenÖppnas i nytt fönster.
Nordea är delaktig i det arbete som utförs i CGI, Common Global Implementation, som syftar till att skapa ett gemensamt synsätt på hur fälten i standarden ISO20022 ska användas. CGI baserar sig på Pain version 3.
Läs mer om Nordeas SEPA-anpassade tjänst Corporate AccessÖppnas i nytt fönster.
Våra äldre tjänster
Här har vi samlat beskrivningar för äldre tjänster. Somliga finns fortfarande kvar medan andra har upphört.
Tjänster som har upphört
Tjänsten upphörde 31/12 2014
Service discontinued 30/6 2014
Tjänsten upphörde 31/12 2014
Service discontinued 31/12 2014
Fakturabetalningsservice och Girodirekt är ersatta av Corporate FIle Payments och kan tas bort ur systemet
Inbetalningsservice är ersatt av Total IN och kan tas bort ur systemet
OnLine-tester
Gör så här:
- Skapa en fil som följer postbeskrivningen. Använd gärna Nordeas testmaterial som underlag, se fliken "Testmaterial".
- Ändra datum till dagens datum och tänk på att använda riktiga kontonummer om du inte önskar få felmeddelande.
- Spara filen i text-format (.txt). Välj och klicka på den filtyp du vill testa i listan nedan.
- Hämta sedan filen och klicka på Testa Fil.
Resultatet ser du direkt på skärmen. Om det är fler än 50 felaktigheter avbryts bearbetningen.
Vid frågor om testresultatet
Välkommen att kontakta vår tekniska support om du har frågor om testresultatet:
- Corporate File payments, telefon 0771-77 69 91, val 2
- Internetbanken Företag, telefon 0771-350 360, val 2
Testa filtyper för Corporate File Payments och för filimport i Internetbanken Företag
- PO3 Corporate File Payments Inrikes- och utlandsbetalningar Öppnas i nytt fönster
- Fakturabetalningsservice InrikesÖppnas i nytt fönster (utgående format)
- Fakturabetalningsservice UtlandÖppnas i nytt fönster (utgående format)
- LeverantörsbetalningarÖppnas i nytt fönster (utgående format)
- Interpay Öppnas i nytt fönster (utgående format)
- SISUÖppnas i nytt fönster ( utgående format)
- UTLI Öppnas i nytt fönster ( utgående format)
- Löner BankgirotÖppnas i nytt fönster
Våra Filkommunikationslösningar
Företag måste alltid ingå ett avtal med banken för överföring av filer.
Manuell hantering
Företag kan välja att ladda upp och ladda ner sina filer manuellt via vår filkommunikations-lösning GiroLink Internet. Gränssnittet har en inbyggd säkerhetslösning.
Läs mer om GiroLink Internet.
Automatisk hantering
Företag kan också välja att automatisera sin filöverföring för att sända och bestämma tidpunkt för att ta emot filer med hjälp av en Server-till-server-lösning. Detta gör att filhantering och andra rutiner kan skötas automatiskt. Automatisk filöverföring har i sig inget användargränssnitt men kräver teknisk kunskap och godkänd säkerhetslösning
Nordea rekommenderar användning av tredjeparts leverantör om tekniska resurser saknas hos företaget.
Läs mer om våra Server-till-server-lösningarÖppnas i nytt fönster (på engelska).
Våra Säkerhetslösningar
Vid manuell filöverföring via GiroLink Internet är all data krypterad. Med hjälp av BankID eller Mobilt BankID skapas filförändringsskydd som verifieras i gränssnittet.
Vid automatisk filöverföring via Server-till-server-lösning, till exempel via SFTP, används som filförändringsskydd HMAC-metoden som beskrivs under fliken HMAC.
PGP som förändringsskydd kan användas för filer till Corporate eGateway.
Filkommunikation via GiroLink Internet
Med GiroLink Internet skickar/hämtar kunden filer med betalningsinformation och redovisning till/från Nordea, på ett enkelt och säkert sätt.
Programleverantörer har möjlighet att utan avgift få GiroLink Internet för test av programfiler som testas Offline.
Direktkoppling till Girolink Internet
I vissa ekonomiprogram finns en inbyggd koppling direkt till GiroLink Internet. Det gör att det blir ännu enklare att skicka/hämta filer, eftersom ett antal steg i processen förenklas. Inställningarna för Direktkoppling till Girolink Internet görs i ekonomiprogrammet.
Teknisk beskrivning Direktkoppling
- Kontakta oss för teknisk beskrivning
I följande program finns Direktkoppling till GiroLink Internet.
.
Testa din kod
Här får du som utvecklare hjälp med att testa din sigillfunktion när du utvecklar en funktion som nyttjar HMAC som sigillmetod.
Testerna genomförs i tre steg:
- Kontrollera sigillalgoritmen (HMAC-SHA256-128)
- Kontrollera normaliseringen
- Testsändning av HMAC-sigillerad fil
För varje steg presenteras ett antal testfall där vi har inkluderat sådant som ofta är orsak till sigillproblem. Detta för att minimera antal fel som inträffar efter införandet.
För varje testfall presenteras Fildata, Testnyckel samt av Nordea beräknad MAC för respektive fildata. (Beräknat med algoritmen HMAC-SHA-256 och angiven 128-bitars nyckel.)
Observera! Testfallen verifierar inte formatet på filerna, utan bara sigillering av innehållet.
Teknisk beskrivning HMAC
Steg 1: Kontrollera sigillalgoritmen
Här kan du kontrollera att MAC-beräkningen, själva sigillkärnan, samt trunkeringen av kondensatet sker korrekt i din implementation av HMAC.
Här presenteras ett antal testfall där sigillalgoritmen sätts på prov.
Skapa filer som innehåller fildata enligt respektive testfall, kör filerna genom din HMAC-applikation och jämför slutligen ditt resultat med det resultat som Nordea beräknat.
Observera! Sändningposter (%-poster) ska inte sigilleras.
Testfall 1A | |
Beskrivning: | Innehåller ett standardiserat fildata, som även används vid beräkning av KVV. |
Kontroll av: | Att sigillalgoritmen verkar vara rätt kodad. |
Fildata: | 00000000 |
Testnyckel: | 1234567890ABCDEF1234567890ABCDEF |
MAC: | FF365893D899291C3BF505FB3175E880 |
Testfil: |
Testfall 1B | |
Beskrivning: | Innehåller data som är spritt över flera rader med radbrytningar mellan. |
Kontroll av: | Att applikationen hanterar radbrytningar på rätt sätt. |
Fildata: | 00000 0000 000 00 0 |
Testnyckel: | 1234567890ABCDEF1234567890ABCDEF |
MAC: | 9BA94363739D45256DF4B6FA3B9DE1CD |
Testfil: |
Testfall 1C | |
Beskrivning: | Innehåller poster/rader med mer än 80 tecken. |
Kontroll av: | Att applikationen kan hantera olika långa poster samt postlängder över 80tkn. |
Fildata: | |
Testnyckel: | 1234567890ABCDEF1234567890ABCDEF |
MAC: | 826CA6CBA33F7E1D3CC9161A0956A35B |
Testfil: |
Testfall 1D | |
Beskrivning: | Ger möjlighet att göra ytterligare tester av algoritmen med eget fildata. Nordea beräknar MAC på ditt fildata och du kan sen jämföra Nordeas resultat med ditt. |
Kontroll av: | Sigillalgoritmen. |
Fildata: | Egna filer. |
Testnyckel: | 1234567890ABCDEF1234567890ABCDEF |
Testa: | Gå vidare till steg 3. |
Testfall 1E | |
Beskrivning: | Ger möjlighet att göra ytterligare tester av algoritmen med eget fildata och lägga på kommunikationsposterna med MAC i %22 posten. Nordea beräknar MAC på ditt fildata och du får svar om den är rätt. |
Kontroll av: | Sigillalgoritmen. |
Fildata: | Egna filer. |
Testnyckel: | 1234567890ABCDEF1234567890ABCDEF |
Testa: | Gå vidare till steg 3. |
Steg 2: Kontrollera normaliseringen
Här kan du testa att din normalisering sker korrekt, dvs följer Nordeas regelverk för normalisering av fildata som beskrivs i tekniska specifikationen.
Normalisering av fildata används för att förhindra teckenproblem vid filsändning och ev teckenkonvertering mellan plattformar.
Här presenteras ett antal testfall där normaliseringen sätts på prov. Skapa filer innehållande fildata enligt respektive testfall, kör filerna genom din HMAC-applikation och jämför slutligen ditt resultat med det resultat som Nordea beräknat.
Testfall 2A | |
Beskrivning: | Innehåller tecken vilka samtliga ska ingå i sigillberäkningen. |
Kontroll av: | Att alla i sigillberäkningen ingående tecken hanteras korrekt. |
Fildata: | !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcdefghijklmnopqrstuvwxyz{|}~ |
Testnyckel: | 1234567890ABCDEF1234567890ABCDEF |
MAC: | 9473EDFCAA8CD2434D6D76ABFFC991BD |
Testfil: |
Testfall 2B | |
Beskrivning: | Innehåller tecken som ska ingå blandat med tecken som inte ska ingå i sigillberäkningen, och som då ska ersätts med HEX C3 då sigill beräknas. |
Kontroll av: | Att i sigillberäkningen ej ingående tecken hanteras korrekt. |
Fildata: | õÕ^~@`!"#$%&'( )*+,-./§½ |
Testnyckel: | 1234567890ABCDEF1234567890ABCDEF |
MAC: | 20956E44B404C4085446139B2B952D77 |
Testfil: |
Testfall 2C | |
Beskrivning: | Innehåller specialtecken som ofta ställer till problem vid sigillering och normalisering. |
Kontroll av: | Att nationella och specialtecken normaliseras på korrekt sätt. |
Fildata: | ÄÖÅäöå |
Testnyckel: | 1234567890ABCDEF1234567890ABCDEF |
MAC: | 515704694958361678194D51850FF157 |
Testfil: |
Testfall 2D | |
Beskrivning: | Innehåller alla testfallen i en och samma fil. |
Kontroll av: | Att alla testfallen hanteras korrekt.Att alla testfallen hanteras korrekt. |
Fildata: | Samtliga testfall i en fil. Spara ner filen nedan och kör i din applikation. |
Testnyckel: | 1234567890ABCDEF1234567890ABCDEF |
MAC: | 68C5954818010DDDCB1EC02963E8C123 |
Testfil: |
Steg 3: Test av HMAC-sigillerad fil
Nu är det dags att göra produktionslik test, för att se att helheten och att sigillsumman respektive KVV läggs in rätt i kommunikationsposten (%022).
Skapa och sigillera en fil med HMAC i den applikation som ska verifieras och sänd den sedan som en testfil. Tesförfarandet skiljer sig beroende vilken tjänst som ska testa, men sigillposten och KVV anges alltid på samma positioner i kommunikationspost %022.
Testapplikation HMAC utan kommunikationsposter
Testapplikationen fungerar på följande sätt:
- Skapa den fil som ska sigilleras.
- Ladda upp den nya filen med knappen "Bläddra" nedan. Observera! Fildatat får vara maximalt 10 MB stort.
- Testapplikationen beräknar en MAC med HMAC-SHA-256 och angiven nyckel och redovisar den nedan.
- Kör samma fildata genom den egna applikation som ska verifieras.
- Jämför den MAC som testapplikationen genererade med den MAC som erhålls av den applikation som ska verifieras.
Testapplikationen beräknar enbart MAC och verifierar heller inte filens syntax.
Testa HMAC utan kommunikationsposterÖppnas i nytt fönster
1234567890ABCDEF1234567890ABCDEF
Testapplikation HMAC med kommunikationsposter
Testapplikationen fungerar på följande sätt:
- Skapa den fil som ska sigilleras och lägg på kommunikationsposterna med MAC och KVV i %22-posten. MAC i Pos 44-75 och KVV i Pos 12-43.
- Ladda upp den nya filen med knappen "Bläddra" nedan. Observera! Fildatat får vara maximalt 10 MB stort.
- Testapplikationen beräknar en MAC med HMAC-SHA-256 med hjälp av testnyckeln och redovisar MAC samt ett svar om den är rätt eller fel.
- Kör samma fildata genom den egna applikation som ska verifieras.
Testapplikationen verifierar inte filens syntax.
Testa HMAC med kommunikationsposterÖppnas i nytt fönster
Följande 128-bitars testnyckel har använts:
1234567890ABCDEF1234567890ABCDEF
KVV för testnyckeln
FF365893D899291C3BF505FB3175E880
Förändringsskyddet HMAC
HMAC används som filförändringsskydd och innebär att obehöriga förändringar inte kan göras i filer under sändning mellan kunden och Nordea inklusive Nordeas PlusGirotjänster och Bankgirot. HMAC används till exempel vid filöverföring via FTP och leased lines. Filförändringsskyddet (sigill) säkerställer också att filen kommer från rätt avsändare.
HMAC används även vid e-betalning via Internet. Alla företag som säljer varor eller tjänster på Internet kan erbjuda e-betalning som betalningsalternativ i sin Internetbutik.
Teknisk specifikation
Teknisk specifikation HMAC (eng) riktar sig till kunder och Programleverantörer och beskriver hur förändringsskydd med HMAC-SHA-256 och 128-bitars nyckel ska implementeras och verifieras.
Corporate Access Payables
Här har vi samlat de programleverantörer som meddelat att de utvecklat stöd för Corporate Access Payables (ISO20022/CGI) i sina program.
Har du som programleverantör utvecklat program som stödjer Nordeas tjänster? Skicka e-post till oss, så lägger vi upp er i listan
Corporate Access Files
Här har vi samlat de programleverantörer som meddelat att de utvecklat stöd för Corporate Access Files (ISO20022/CGI) i sina program.
Har du som programleverantör utvecklat program som stödjer Nordeas tjänster? Skicka e-post till oss, så lägger vi upp er i listan
Programleverantör | Program | Säkerhet | Kommunikation (protokoll/SB) |
AvalosysÖppnas i nytt fönster | Avalo Connect | Secure Envelope | SFTP |
FS TechnologyÖppnas i nytt fönster | Safe link PFR
| Secure Envelope
| SFTP |
PageroÖppnas i nytt fönster | Pagero Auto FTP
| Secure Envelope | SFTP/Servicebyrå
|
TietoÖppnas i nytt fönster | TEIS | Secure Envelope | SFTP/Servicebyrå |
Visma SoftwareÖppnas i nytt fönster | Visma.net Autopay
| Secure Envelope | SFTP/Servicebyrå |
Corporate File Payments
Här har vi samlat de programleverantörer som meddelat att de utvecklat stöd för Corporate File Payments i sina program.
Har du som programleverantör utvecklat program som stödjer Nordeas tjänster? Skicka e-post till oss, så lägger vi upp er i listan.
Girolink Internet
Här har vi samlat de programleverantörer som meddelat att de utvecklat stöd för Direktkoppling till Girolink Internet i sina program.
Har du som programleverantör utvecklat program som stödjer Nordeas tjänster? Skicka e-post till oss, så lägger vi upp er i listan.
Programleverantör | Program |
Hogia Business Products ABÖppnas i nytt fönster | Advokat Ekonomi
|
Iware ABÖppnas i nytt fönster | PC-Giro/Win
|
Visma Spcs ABÖppnas i nytt fönster | Lön 300
Lön 600 |
HMAC
Här har vi samlat de programleverantörer som meddelat att de utvecklat stöd för HMAC i sina program.
Har du som programleverantör utvecklat program som stödjer Nordeas tjänster? Skicka e-post till oss, så lägger vi upp er i listan.
Programleverantör | Program |
FS Technology ABÖppnas i nytt fönster | Safelink PFR - SafeLink Tools |
Technology Nexus ABÖppnas i nytt fönster | Nexus Sigillet Xpress |
Tyringekonsult ABÖppnas i nytt fönster | Tyringe Säker Filöverföring - Tyringe HMAC |
Verimation ABÖppnas i nytt fönster | Sigillet Xpress
|
Verimation ABÖppnas i nytt fönster | HMAC Suite |
Löner via Personkonto
Här har vi samlat de programleverantörer som meddelat att de utvecklat stöd för Löneutbetalning via Personkontosystemet (LON) i sina program.
Har du som programleverantör utvecklat program som stödjer Nordeas tjänster? Skicka e-post till oss, så lägger vi upp er i listan.
Total IN/Total IN Bas
Här har vi samlat de programleverantörer som meddelat att de utvecklat stöd för Total IN/Total In Bas i sina program.
Har du som programleverantör utvecklat program som stödjer Nordeas tjänster? Skicka e-post till oss, så lägger vi upp er i listan.